Přemyslovice - Hvozd 1:1 (1:1), 3:5 pen.

25.07.2011 11:39

Branky Hvozdu: Vánský J.

Proměněné penalty: Vánský J., Bílý V., Poles Z., Vánský T., Poles L.

 

Sestava: Koutný - Vyroubal, Poles J., Poles L., Vánský T. - Bílý J., Vánský J., Mlýnský J., Navrátil - Poles Z., Bílý V.

střídající: Procházka

 

V semifinále poháru OFS jsme nastoupili v neděli na hřišti Přemyslovic proti místnímu celku. V začátku utkání byla naše hra neuspořádaná, po deseti minutách jsme se však uklidnili a postupně si vytvořili několik slibných příležitostí. Jako první však udeřili domácí, když sudí přehlédl na polovině hřiště faul na Mlýnského a Přemyslovice přečíslení dokázali využít. Následovalo několik dalších našich šancí, prostřelit domácího brankaře se ale podařilo po závaru až našemu kapitánovi Vánskému.

V druhé půli byl z naší strany blízko gólu J. Bílý, jehož technickou střelu brankař na poslední chvíli vytáhnul konečky prstů na roh. Největší šanci domácích na druhé straně nevyužil Tyl, když z pěti metrů přestřelil odkrytou branku. Míč do sítě se nepodařilo procpat ani po rohovém kopu Polesovi s Navrátilem, jejich dorážky z bezprostřední blízkosti zablokovaly nohy domácích beků a tak o postupujícím do finále musely rozhodnout až pokutové kopy. V nich naši hráči ani jednou nezaváhali, naproti tomu ve čtvrté sérii zlikvidoval Koutný penatlu domácím a z postupu se tak raduje Hvozd. Finále se hraje na hřišti v Prostějově v sobotu 30. 7. v 16:30.

Fotogalerie z utkání Foto: Petra Žáková

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.